Om oss


Tore Vagle AS - Maskiner og verktøy siden 1955


Tore Vagle startet opp en liten «forretning for maskiner og verktøy» 5. september 1955. Med en liten butikk midt i Sandnes var dette starten på det som nå er over 60 år med industrihistorie i Sandnes.

Etter noen år som nærmeste nabo til Sandnes Kirke, flyttet han ned og overtok trelastlageret til Gunnar Block Watne, en annen suksess fra Sandnes. Og siden da har butikken vært å finne i Langgata 103. Tore Vagle AS har i dag 14 ansatte og omsetter for ca. 33 millioner kroner. Gründeren Tore Vagle ble født i 1920 og døde i 2002. Det er 2.generasjon Vagle, Svein Olav Vagle, som overtok en bedrift som i dag, i regionen, er å regne for en institusjon innen slitedeler til industri, verktøy og maskiner.

Vi er forhandler av SKF og selger mye kulelager, rullelager, tetninger, kjeder og drivremmer. Elektroverktøy er en annen stor varegruppe hos oss og spesielt innen batteriverktøy for proffe brukere. Vi forhandler også mye innen skjærende verktøy, vanlig håndverktøy og mye annet forbruksmateriell for industrien.